8 nap - 8 kép — Jordánia szöveg nélkül





 



aeduard

10 megjegyzés:

Szabi írta...

Hat nagyon, de nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon,[....] nagyon irigy vagyok, nagyon szep kepek, biztos vagyok benne, h tobb ilyen kep lapul meg a tarsojban.

Vass Lehel írta...

Te hallode te, most mondjam, azt, hogy irigy kutya vagyok, mert az vagyok. De nem mondom, pedig tényleg az vagyok, de hadd el na, inkább legyenek irigyek az emberre, mind haragudjanak rá.
Nagyon szivemhez nött ez a kis képsorozat, mert ugye nagyon tetszik. Gratula. Azert majd varok esetleg emailon is egy szoveges beszamolot, hogyan mennyibe kivel, stb...

Lehel

cseapo írta...

Ez....nem semmi.....

Robert Andras írta...

wow! Ott voltam, lattam mikor ezeket lotted, bocs: utted, de valahogy nem tudom, ezek eszmeletlenek lettek! Nagyon ugyes!!!

f. l. írta...

Hihetetlenül jó sorozat!!!! Gratulálok! Őszintén!!!!

aeduard írta...

Köszönöm a kommenteket, ahogy időm engedi lesz még kép, illetve szöveges bejegyzés is. Addigis az útitársaknál láthattok leírásokat: http://robertandras.blogspot.com/
http://kboti.freeblog.hu/

Boti írta...

Na tessék, jól feladtad ezzel a sorozattal a leckét. Az enyémeket már fel sem merem tölteni :)... pedig ütöttem vaegy képet én is :))

Füles írta...

Ne higgyetek neki!
Nem fog több képet feltenni, és írni se, egy sort se.
Inkább elmegy Izlandra, és onnan is feltesz 4 képet komment nélkül, hogy csorgassk a nyálunkat :)

Névtelen írta...

Nagyon tetszetos kepek! Tobbszor is megneztem oket! Remelem annyira jol is ereztetek magatokat, mint amennyire szepek a kepek!

Edina

Várday Béla írta...

Le a kalappal - gyönyörű fotók!
Üdv

Instagram