Ingyenes és jó fotóalbum készítő

Két okból kezdtem el fotóalbumok után kutatni, első sorban azért, mert megszűnt a zoto.com ingyenes része és keresni kellett valami mást (flickr, pbase, panoramio nem tetszett), aztan jött Szabi és mutatta a JAlbum-ot, illetve szólt, hogy gondjai akadtak vele. Kipróbáltam, működik és tetszik. Bár még csak egy galéria részlet van elkészülve, de meg lehet nézni itt.

Ha valaki netán tudja, hogyan kell a blogger nyelvét németről angolra állítani, megkérem ossza meg velem is, mert nem találom és nem akarok németül tanulni ez miatt, így is megtanultam, hogy veröffentlichen = post :)

aeduard

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
én is szeretnék fotóblogot készíteni. Szerinted a blogger megfelelő erre?
Amúgy nagyon tetszik a blogod;)

aeduard írta...

Szia, a blogger alapvetően nem egy fotógaléria készítő felület, mivel blogra lett létrehozva. Ennek ellenére vannak hozzá olyan "témák", "skinek", külalakok, amelyek használhatóak ilyen célra is. Ha a képeidet folyamatosan szeretnéd feltölteni, napló szerűen akkor szerintem megfelelő, ha egyszerre, mint egy online portfóliót, akkor inkább a klasszikus honlapok fele kellene nézelődni.
Érdemes megnézni pl. a drupal cms-re írt témákat. Küldök azért egy linket olyan blogger-es témákról, ami fotóblogokhoz készült: http://www.bloggerthemes.net/search/label/Gallery?&max-results=8
Hasonlóakat találsz Wordpressre is.

Instagram