Feketetótól a Rozsda-szakadékig 2 - Borongós pillanatok


.: ... :.


.: ... :.


.: ... :.


.: ... :.


.: ... :.


.: ... :.


.: ... :.


.: ... :.

aeduard

4 megjegyzés:

Szabi írta...

Szia Educi!Latom nem ultel a gep elott a hetvegen!Nagyon szep kepek 3-4 kep kulonosen tetszik, A 2 reszbol az 1,4 meg a tehenszaros (most bocs ha nem talaltam el).Hihetetlenul jol sikerultek,az 1esbol kihoztal mindent mit lehetett, a 4esnek meg nagyon tetszika szinvilaga.
Az elso sorozatbol viszont nagyon tetszik az a magyar szallagos kep, nagyszeru kompozici es kivitelezes.
Nezz be hozzam is van egy par uj kepem,...,a minoseguk hat nem a legjobb a tomorites miatt,...,asszem atterek a Raw formtumra!!! :)
Minden jot,..., nagyon kivancsi vagyok a Rozsdasgodorre, ott van fototema, csak ido legyen!

aeduard írta...

Koszonom a hosszu kommentet :) orvendek, h tetszenek. A "tehenszar"os kepet talan szinesbe kellett volna hagynom es akkor jobban latszana, h egy meszko es egy faag/gyoker, osszekeveredese :).
Beneztem mar hozzad amugy, tetszenek a kepek es kellemes az emlek is, mert voltak kozos kiruccanasaink arrafele. Ami a RAWt illeti, aldott jo dolog es egyben atkozott is, mert neha nem jo az a nagy szabadsag amit nyujt, neha tul sokat veszodok az elohivasukkal. A jpg gyorsabb, de persze megvannak a sajat korlatai is.
A Rozsda-szakadekrol is lesznek kepek, de azok nem annyira nagy szamok, 10 percet voltam ott es csak fentrol fotoztam, kb. 100m-es mozgasterrel.

Szabi írta...

Hat igen, a RAWba lesznek veszodesek nalam is mivel,sokszor ramjon a "szinezes" ahogy mondtad volt te egyszer.De ami mindig tetszik a kepeidbe az a minoseg.Amugy nem tudom hogy tudtad A Rozsdas godrot otthagyni 10 perc alatt, szerintem egy nagyon "fotogen" hely, engem mindig lenyugozott.Bocs a "tehenszaros" kepert de igy FFeben szinte ugy nez ki.:)).
Na varom a tobbi kepet.

aeduard írta...

En maradtam volna a godornel, de mivel a 75os utrol gyalogoltunk ki es az egesz tarsasag 5 perc alatt elhuzott, nem maradhattam tovabb. Orvendek, h tetszik a kepek minosege. :)

Instagram