ma-T-ma nélkül


.: ez is egy kép (egologo spam) :.

aeduard

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

simán elmenne egy dárkos, gótikus, blekkes borítónak :)

aeduard írta...

majd irok Mirgilusnak... :)

Jó Sir Robin a bátor írta...

Mindjárt beront valaki balról az excalibúrral :)

aeduard írta...

pedig se blekkes' se sarkanyvadaszos' nem akart lenni :D

Névtelen írta...

Le se tagadhatnád a Rhapsody-s pólódat :)

aeduard írta...

es ezt mind errol a keprol... :D

eniko írta...

szoval ez egy olyan foto lett vona aminek semmi lenyege sincs? :)) nemugynezki :D

aeduard írta...

inkabb nem meselem el, h indultam neki es hogy keszult ennek a fotonak az eredetije :) ezert kapta a cimet is

eniko írta...

ha kedved kerekedik meselni akar mostis belekezdhetsz. elolvasom :D

Névtelen írta...

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy pásztorfiúcska. Egyik kezében bot, a másikban egy Pentax, néha viszont a botot a fején egyensúlyozta, a Pentaxot pedig bicskával díszítgette. Kellemes nyári szellő símogatta a füle tövét, mikor megszállta az ihlet és megpróbált fényképet készíteni a Pentax-al. Azelőtt már próbált bottal is fényképezni, de sosem lett elég éles a kép.
Nagy öröm szállt az esztenára, mikor elkészült az első fotó. Na de a fiúcska nem hagyta ennyiben, s úgy döntött, hogy attól a naptól fogva nem a savóval fogja szebbé tenni a képeit, hanem a legkülönfélébb számítógépes ketyerékkel. Már régen az ősz közepén járt a magashegyi alacsony légnyomás, mikor a fiúcska (akkor már daliás férfi, mit férfi pfffh, a legszebb pásztor a dombon), akinek már a bajsza is pelyhedzett, gondolt egyet és béWIFI-zte az egész rétet. Ettől a naptól fogva a délceg kucsmás férfi felhagyott a pásztorkodással és belevetette magát a virtuális világba. Készített blogot, írt kommentárokat, csetelt és fórumozott. A báránykák persze nehezen viselték, dehát ilyen az élet..addig kell bégetni, amíg van pásztor.
Itt a vége, blitz el véle.

aeduard írta...

Gondoltam, h megkerlek teged egy sztori irasara, de sejtettem, h nem usznam meg valalmifele cinizmus nelkul. Azt hiszem mar csak Katona kene megfuszerezze valami szaftos koritessel es szalmacimeres parasztsagom eletem vegeig kiserne. Szerencsere, h nem sokkal felkapottabbak a Pentaxos kepeim sem, igy csak hasonszoruek nezik a kepeim, persze van aki elhagyta azota az esztenat es a nagyvarosi elet + a bakteriumtenyeszetek stresszelese elböőcsítötte. De par eve meg a furdoszoba kagylot usztatonak hasznalta, mert aszonta' amit ott szokott csinalni, ahhoz ugysem kell annal tobb viz.

Szabi írta...

Erdekes foto, errol jut eszembe regen a temetos fotozas, nagyon erdekes a megvilagitas, hold vagy nap. nem tudom eldonteni.sajnos storit nem irok mert nincs idom, csak tetszett a kep es nem akartam szotlanul hagyni.

aeduard írta...

koszi, h megnezted, a fenyek eredete titok :)

Névtelen írta...

Már, hogy lenne titok????????
Van egy bazi nagy csillagunk (reggel kelet felé, délben felfelé, este pedig a pohár/másvalaki fenekére tessák tekinteni), s onnan jön (közvetlenül v. közvetve).
Engem nem ver át senki, nekem már volt sárga bugyim is.

Szabi írta...

Egy dolog biztos, a csillagunktol jon a feny, de hogy a holdon verodott-e vissza vagy Educi bugykolte a gepen kis zaridovel.Itt a kerdes!

aeduard írta...

Ha mar ennyire kivancsiak vattok' leirom, h csuklanirossz sarga bugyijanak is van kb. annyi koze ahhoz a hatterfenyhez, mint a napnak. A kep este keszult, kicsivel naplemente utan, az eg mar majdnem teljesen fekete volt, de volt nehany enyhen lilasak fatyolfelho. Kozottuk meg egy kekes resz. Az lett a vilagos hatter a FF atalakitas soran. Kiemeltem a kek csatornat, es mivel korbe mindenutt az a lilas feketes szin volt a jellemzo, ezert a kek vilagosabb lett :). A hatterben a fakat egy utcai lampa vilagitotta meg, tehat az sem a teliholdnak koszonheto.

Instagram