a szünet oka


.: miért ütköztem mentőnek ??? :.

.: ezzel az autóval tanultam vezetni ... talán nem elég jól :.


.: időrendi sorrendben..., köszönöm Füley-nek a digitalizálást :.

.: 5 héttel a műtét után :.

aeduard

7 megjegyzés:

f. l. írta...

Mintha olvastam volna az újságban az esetedet? De örvendek, hogy jól vagy, és kezedbe veheted a fényképezőgépet... Az a lényeg....

aeduard írta...

Olvashattad az ujsagban is, sot a TVben is megjelent a hir. Egyebkent egyik esetben sem sikerult a szerkesztoknek tokeletesen hu maradni az eredeti tortenethez. :)

link az UHbol:
http://www.uh.ro:8080/servlet/top?nickname=Udvarhelyi%20H%EDrad%F3,%20XIX.%20%E9vfolyam,%208.%20sz%E1m&id=1101&curr_page=1&hmm=0

Nem irtam a bejegyzesbe, de meg van ket hetem es akkor derul ki, h elkezdhetek jarni vagy meghosszabodik a kenyszerpihenes.

Szabi írta...

Hat durva eset de szernecse hogy nagyon komoly serules nem volt.A vasat lehet hajlittani, forasztani de a csontot, porcot nem sajnos.Ezt Te tapasztaltad is.(sajnos)
De a mutet 5 hat utan kicsit durvan nez ki.Lattam en mar 5hetes mutet heget.Biztos jo kezekben vagy?

Szabi írta...

Te Edu te fekeztel? Mert fek nyomot nem latok, de kulonben 50 folott biztos nem voltal, mert az autok nincsenek rendesem megomolva!Sot a mento lehet meg lassabban jott!Ugyhogy nincs mit pofazzanak!

aeduard írta...

No este van es megy a netem :), tudok valasozlni is.

Ami a sebet illeti, azt mar nem lattam vagy 2 hete, de nincs az annyira rosszul, csak az atibiotikum az piros szinu amit rakentek es az "dobja" meg egy kicsit a hangulatot :).

Feknyom tenyleg nem nagyon latszik, bar fekeztem, de csak az utolso 1-2 meteren padloztam, akkor lattam meg, h jon szembe valalmi addig semmit nem lattam. Lehet, h vizes volt az ut es mivel a fotok 2 oraval a baleset utan keszultek, ezert mar eltunhettek a nyomok. Amugy a "jogi" resze mar le van tudva, bar az is egy kulon sztori. :D

Névtelen írta...

Szép kis montázst csináltál az én jóhiszemű szkenneléseimből :) De mindaz eltörpül a térdedről készült fotóról. Legalább egy átmentes dohányszűrőt feltehettél volna :)

A mentőst mentő vitte el?

csuklanirossz írta...

A mentőnek mennyiben van köze a rotyihoz?

Instagram