Blogger díj és egyebek...

Jó régen, amikor még Kváron laktam/éltem (lenne előnye most is :P), úgy képzeltem, h írni is fogok ide, azóta ez változott. Mivel nem értek hozzá, nem erőltetem, így maradtak csak a fotók, azokhoz sem értek, de hálásabb, jobban lehet leplezni a kontárkodást (vagy nem).

Idővel halmozódtak a teendők, így most, h már két blogger is díjazta a blogom, következik egy fotó nélküli bejegyzés.

Kreatív blogger :), nem ez az egyetlen titulus amivel az utóbbi időben megtiszteltek, lettem én ember a gáton, Gaia's Chosen One és műszakellenőr is, újra egyetemre járok, ráadásul a főnökeim CAD gurunak hisznek és ez mind egy hónap alatt. Aztán egyre több bloggernek jelenek meg a linkjei között, egyelőre ennek örvendek a legjobban.

Erről a kreatív blogger jelenségről nem akarok részletes véleményt írni, mert a linkelt blogokat tényleg szívesen olvasom, és köszönöm azoknak is az elismerést akik a blogomat díjazták, de általában nem szeretem a kapom és továbbküldöm 5 embernek dolgokat (kivéve MLM ha én vagyok felül }:-] )

Tehát, a felhívás szövege:
1. Pakold ki a versenyt a bejegyzés címébe!
oké

2. Linkeld annak a blogját, akitől kaptad
(ha több is van neki, akkor azt, amelyiken a díjról írt)!
TyBlog
és SkyggE

3. Jelölj öt blogot (azaz bloggert/bloggerinát), és linkeld őket!
na, a blogok... a kedvenc részem

- fotóblogok közül jelenleg az Elemlámpa tetszik a legjobban, tetszik, ahogy az otthoni falvakat, embereket bemutatja

- még egy fotóblogot szeretnék kiemelni, a Barangolások a Dél-alföldön... -t, azt hiszem ha választani kellene egyet a fotós műfajok közül, akkor ez lenne az, anélkül, h valaha is kipróbáltam volna. És úgy művelném, ahogy Péter leírja az említett blogban, hihetetlen hangulata van.
- aztán egy autós blog lenne a harmadik (nem rangsorolva), ez a Tiger Offroad Team blogja. Istvánnal az utolsó évben elég sokat autóztunk, megismertem néhány Udvarhely környéki falvat, erdőt, mezőt, utakat, 80 fokos vízben főzött japán zöldteát, stb... Még alig tudtam járni a tavasszal, de autóztunk :). Az első utakon, úgy fotóztam, h István beállt az autóval a legmegfelelőbb szögbe, én meg kattintottam :). Ezekről az terepezésekről elég sok beszámoló készült, én sajnos csak fotókkal járultam hozzá a dokumentáláshoz, viszont annál jobban szeretem olvasni az ő leírásait.

- van egy blog, amelyiket szívesen látogatok mindig, nem ismerem személyesen az íróját, de blogja alpján nagyon rokonszenvesnek érzem. Igazából a korábbi blogja jobban tetszett, de ide most aktív blogokat linkelek, ezért következzen a Jó Sir Robin (a bátor) krónikái.

- ide kéremszépen több blog kerül, amelyeket szintén gyakran látogatok, látogatnék... kezdésnek csuklanirossz rejtet blogját említeném, amelyiket még nem találtam meg. Régebben rendszeresen olvastam Dorján és Kakó blogjait, de szeretem a ténfergő.parádét, a Lehel blogját, Edina absztraktjait, és Biszak barátom alkotásait. Néha Tihi irományaival cukkolom magam, és hétvégenként előszeretettel bűvészkedek Dolce vita és Chili&Vanilia receptjeivel. Lenne több is, amit linkelnék, de már így is elég sok pontban megszegtem a szabályzatot.

4. Hagyj nekik üzenetet arról, hogy jelölted őket!


5. Írd le ezt az öt szabályt.
ha akarom

(6. Szegd meg - legalább az egyiket.)
nem

aeduard

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönöm a díjat, nagyon megtisztelő, ez életemben az első ilyen jellegű elismerés. Autózni mikor megyünk? :)

aeduard írta...

Hat autozni remelem hamarosan fogunk menni, ugyanis keszulok hazamenni a mutetre. Elotte meg jo lenne teazni egyet valahol a Hargitan.

Jó Sir Robin a bátor írta...

Én is nagyon köszönöm, most kicsit inspiráltál, hogy ne hagyjam hogy legyűrjenek a szürke hétköznapok és írjak! :)
(sörözős meghivás továbbra is áll ha BP-en jársz)

f. l. írta...

Nagyon szépen köszönöm ezt a jelölést! Egyszerűen szóhoz sem jutok... Nem is tudom, mi a dolgom ebben a helyzetben... Éppen jókor jött a jelölésed, hiszen azt terveztem, hogy hosszabb-rövidebb szünetet tartok a blogon... Pihentetem... De így nem teszem. Megerősítettél. És még egyszer köszönöm...

csuklanirossz írta...

Makrós kép a Bibliából, vagy mi ez a sok betű?

Instagram