munkám napos oldala :)


.: néhány száz méter fúrómag kiterítve... és mind gránit :) (a pontosság kedvéért csak nagyrészt) :.

- eddigi legjobb munkám itt Apátiban, jó időben, gomolyfelhők alatt és egy halastó mellett, közel 400 millió éves kőzeteket hasonlítgatni, rendszereket felállítani. Mondjuk elég gyarló dolog megpróbálni így beskatulyázni a természetet, de hihetetlenül bele lehet ebbe merülni, az órák perceknek tűnnek, a világi dolgok szösszenetek ilyenkor. Ilyenkor a legtöbb "halandó" :) furán néz rám - kövek b@mmeg-, de abban megegyezhetünk, h a környezet csak jobb mint 300 m-el a föld alatt. -
- @ csuklanirossz: ez akkor is jobb mint egy sötét pincébe bacikat napoztatni :D -

aeduard

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Hattuszasz írta...

Aedu azért a lágy szellő lengedezése hiányzott onnan a magok mellől. Igaz, hogy odalent nincsen szép kék ég és zöldellő fák, de legalább jótékony hatással van a hőmérsékletérzékekre. És odalent is szerezhetsz színt a bőrödnek ugyanúgy, mint a napon, igaz csak fehéret. De te amúgy is szereted a fehér színt. (Ez adja a kedvenc színeid 50 %-t.) Tó is van odalent, nem is akármilyen, sőt még patak is, bár mire leér már folyammá duzzad. Szóval majdnem ugyanolyan minden mint ott a kavicsaid között. Amúgy meg mindenki tudja, hogy nem voltál ott egész nap, csak azért vitted ki azt a sok magládát, hogy legyen egy jó fotód. Ismerlek már. :-)

aeduard írta...

@ Hapi - thnx

@ Brosman :) - ez egy szép részletes párhuzam volt a felszíni geos és földalatti szutykos munka között, de khmm...én az előbbit választom inkább, bár azt hiszem most épp indulnom kell lefele :)

Instagram