600 - Pilot

.: Mélykút - Öregmajor közelében :.

Ez egy tervezett sorozat első képe, amolyan "pilot" felvétel, inkább a hangulatát próbálja átadni az utazásoknak, mint meghatározni a jövőbeni képek stílusát. Kicsit elébe mentem a megvalósításnak, ugyanis a sorozat virtuális albuma még teljesen üres. Viszont van egy adott környezet, a 600 km, amit szinte heti rendszerességgel leautózok, változatlanul, ugyan azon a nyomvonalon: Bátaapáti - Baja - Szeged - Békéscsaba - Sarkad - Nagyszalonta - Nagyvárad - Kolozsvár, majd egy hét múlva vissza. Ezek az utazások képtelenek, pedig minden alkalommal ott van mellettem az eszköz és látnivaló is akad. Csak néha le kellene venni a lábat a gázról, lassítani, oda(meg)figyelni, és nem csak elrohanni, perifériás látásomra hagyni, h dolgozgassa a sietve befogott fotonhalmazt. Remélem ebben fog segíteni ez a sorozat, motiválni, kötelezni, h megálljak.

aeduard

13 megjegyzés:

csuklanirossz írta...

S ezekben kétszer annyi beretvált mellkasú férfi lesz mint a 300-ban?

aeduard írta...

a sajt finom, köszönöm :)

csuklanirossz írta...

Nem tudok szabadulni a gondolattol, hogy ez a 600-as dolog egy körmönfont csapda volt, s az ember ügyesen betolat a 300-zal, rácsapódik a rács s emiatt valahogy te egy virtuális időkereten belül cyber-trónra emelkedsz.

aeduard írta...

szóval tetszik a cím

bl írta...

tetszik a kép. és jó a szöveg is, én iz utazom, képtelenül, és nagyon tud frusztrálni.

Szabi írta...

Szia, jo a kep hangulata, az utazos fotozassal az a gond, hogy vagy siet az ember, vagy tul hideg van kint, vagy esik, vagy fuj a szel...vagy most nincs kedvem vissza menni, vagy megallok odebb, .... Volt mikor megalltam, egyszer akkora szelbem hogy nem birtam tartani a fenykepezogepet mikor az a ff tusnadi panorama keszult, sajnos nem eleg jol, mert nem tudtam sokat idozni...de jo otlet ez a sorozat...

Boti írta...

Jó az ötlet és egy mindannyiunk számára valós problémára mutattál rá. És tényleg számtalanszor adott a téma, ott hever az aparát a másik ülésen és csak meg kéne állni. Aztán a következő 10-20 km nyugtatgatással telik, hogy ááá nem is voltak olyan jó fények, majd következőkor megállok, mindjárt lesz itt egy templom na majd azt...

Én a helyedben még jobban motiválnám maga és jobban keretezném ezt az akciót. Pl. 600 km 60 kép 12 hét.

aeduard írta...

Köszönöm a megjegyzéseket!

@Baló Levente - örvendek, h benéztél hozzám

@Szabi - Tudom, h milyen érzés a sietés, de visszagondolva, h hány alkalommal siettem, és ebből mennyinél nem fért volna bele fél órával hosszabb utazási idő, az elenyésző. Szerintem vissza kell venni a sietségből, úgy általában minden téren.

@Boti - Jó az ötleted, de az vele a gondom, h ez a projekt még nagyon az elején van. A heti leszabályozás pedig nem lenne túl bölcs dolog, mivel minden héten nem fogok utazni.

Boti írta...

A számadatok csak példaértékűek, a lényeg hogy érződjön honnan hova akarsz eljutni (mármint nem Apátiból Kolozsvárra vagy fordítva gondolom) - hanem - a képekkel. Mert ez így lehet egy 3 éves 1000 képes projekt is vagy 2 hónapos 15 képes.

Füles írta...

Ha autózol, a gázt nyomjad és két kézzel a kormányt fogd :) Ne azon gondolkodj, hogy mit lenne jó lefényképezni :)
De tudom, hogy nem így fogsz tenni, úgyhogy várom a következő képet a sorozatból.

aeduard írta...

@Boti - igazából nem tudom, h a képekkel hova akarok eljutni, magamban már körvonalazódik

@Füles - kérésed máris teljesült :)

s@só írta...

Pedig még fiatal is vagy a nagy életbölcsesség kitalálásához.....
De látod, ezt magyaráztam neked a múlt tavasszal, hogy néha bizony meg kell állni, sőt lehajolni, közel menni a dolgokhoz. Mert ott vannak a rejtelmek :)))))) Örülök, hogy valamit kivettél belőle.

Névtelen írta...

EN AKKOR IS A SMENARA ESKUSZOM. ATY (HR-69-SEX)

Instagram