Hosszú hétvégén

05.22. - Kereszteltünk Almáson. Magor (továbbiakban Mogyoró, ameddig ő ki nem kéri magának) keresztszülei lettünk. Az este folyamán megtudtuk, hogy nem vagyunk a legmegszokottabb keresztszülők Homoródalmáson. Sok eretnekséget követtünk el, első sorban (természetesen) én. A főkoma ugyanis épp a sivatagban tartózkodott, amikor a faluban kellett volna házalnia a meghívások ügyében. Már itt kettő dolog sántított, nem lesz személyes meghívás, illetve, mi a fenét csinál egyáltalán a sivatagban... - kirándul - pont a sivatagban?! Aztán jött a menü...ötvenakármennyi fő, néhány gyerek, egy vegetáriánus. Micsodaaaa??? Egy vegetáriánus. Hát a'meg kia. A főkoma. Micsodaaa, a Főkoma?! hát az hovavalósi? Udvarhelyi. Udvarhelyi, s vegetáriánus?!...a hal jó lesz-e? Nem. Miért nem? Mert a hal meg kell haljon ahhoz, h...Micsoda? Hát ott dögöljön meg az összes. Na és a főkoma beszédet csak fog mondani a mulatságon. Az egyszer nem. Miért nem? Mert az nem olyan, hogy beszédet mondjon... Szerencsére minderről csak a végén tájékoztattak :).

05.23. - Tekergés Udvarhelyen és kirándulás a Kalondán.
05.24. - Újra Almás. Ahol többek között Gróf volt a főszereplő. Nagyon jó hangulatnak és egészségnek örvend. Tovább is meglehetősen kreatív a háztáji barkácsolásban. Kezdi elérni végleges termetét, ami már nem játék, a pásztor szerint is, 2-3 ilyen megforgatná a medvét. Sokat lehetne róla írni, és még több fényképet feltenni, de már így is elfogultnak neveznek :). Majd az 1 éves szülinapjára lesz egy dedikált bejegyzés csak róla.

aeduard

6 megjegyzés:

aeduard írta...

@Füles - kommentet nem fogadok, a főoldalon a megjelenítéssel kapcsolatban

Füles írta...

Nem is írok megjegyzést.

erdővidék írta...

Bocsánat!
Fére értés ne essék !

Eza szöveg "Hát a'meg kia" hejösön így van: Hát a'mmeg kija?

Eztöt én tudom met nemegyszer monta Anyuka amikor rossz vótam s ő engöm tróbált jóra szoktatni.
Így monta: Megértöttede mija?

Lehet hogy nem hiszöd, de így van hejösön.
Beírtam a víndóznak,s ő sem talált hibát benne. Minden szó alá vót húzva , s a jó jel!

Csak azé írok ennyit, met jók a képök es. Főleg az amejikön a macska megálapiccsa, hogy a gyermök mennyit nőt sarju csinálás óta.

Szabi írta...

Nagyon szep hely, a halnak nem mindig kell meghaljon, van aki elve nyeli...

csuklanirossz írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
csuklanirossz írta...

Nem ettél halat, mi? Aggódok azért a nárciszmezőért.

Instagram