5 év és visszatekintés az elmúlt évre

Máté 5 éves lett. Olyan évet hagyott maga mögött aminek emlékei meghatározóak lesznek, hiszen volt végtelenül szomorú időszak, de voltak nagyon jó pillanatok is. Nekünk ez a két véglet sosem lesz egyensúlyban, de ő szerencsére teljesen másképp éli meg napjait. Az 5 éves szülinapja két felvonásos, nagy esemény volt. Első körben a családdal ünnepeltünk, második kanyar a kisbácsi barátokkal volt. Mivel nem járt oviba, ezért „megúsztunk” egy harmadik partit. Idén slágerajándéknak az Eldrador szörnyek számítottak.

Négy éves szülinapjára pedálos biciklit kapott. A tanulás gyorsan ment, lévén futóbringázásban nagy gyakorlata volt, hamar meg is szerette a tekerést. Egész évben velünk volt a bringája, úgy Bácsban mint kirándulásaink során. Még a tavaszi karantén időszakban is ez volt a fő aktivitásunk, pár naponta kimentünk a dombra tekerni kicsit.
Az alábbi képek nem annyira szisztematikusak mint élete első 3 évéből, de azért 1-1 hónap szünettel átvezetnek a 4-ből az 5-be. Voltak kirándulások, ovis tevékenységek, tavaszig általában több emberrel körülvéve, onnan jellemzően csak szűk családi körben mozogtunk. Kivételt képez a július-augusztus, amikor újra barátokkal is csavarogtunk.












aeduard

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Kicsi Máté! Kívánjuk, hogy felhőtlen életed legyen, és rengeteg izgalmas kalandban legyen részed!

U.i.:Minden év egyik legvártabb eseménye a keresztúri szülinap!

Instagram