pleasant for my eyes


.: Mindszent, paprikafesztivál :.

- a csuklanirossz hívására életemben először kenuba szálltam és eveztem 50 km-t, éjjel, a végén "Ember a gáton" lettem, jó érzés volt, thnx -
- lehet, h lesznek képek is -

aeduard

3 megjegyzés:

csuklanirossz írta...

Itt olvasom a cikket né, s felnézek, s há egy bicikli kormány, s piros paprika. Na mondom, ez a srác új szintre emelkedett. Nemhogy tányéron fotózná a paprikát vagy az út szélén a bicajt. Nem, paprika a biciklin, meg se gondolná az ember, na s pont azért kell ide rálátás, nem mindegy, hogy mit mire teszünk rá. Már egy szendvicsnél sem mindegy, s há még egy képnél. Tisztellek.

Vass Lehel írta...

Érdekes ez a paprikás kép, már csak a készitési helyre vagyok kiváncsi. Nem Kalocs véletlenül, mert ott szokott lenni paprika fesztivál.

Amugy hol van a jelenlegi tartozkodási helyed. Mert azt válaszoltad az egyik hozzászolásomhoz hogy jo lenne egy udvarhelyi foto blogos talakozot szervezni.

aeduard írta...

@csuklanirossz - az, h nem mind1, h mit mire es hogyan teszunk azt a ma ejszakai muszakban megtanultam, most zoldek a kormeim :D ... de tenyleg jo volt az evezes, bar tudom magamrol, ha nappal mentunk volna, akkor eskudoznek, h tobbet nem ulok kenuba

@vasslehel - irtam, h Mindszenten keszult, nem tudtunk errol a fesztivalrol, de ha mar arra jartunk, fotoztam is
En jelenleg Pecsen vagyok/"elek", azert irtam, Udvarhelyt, mert megyek haza amugy is, es akkor jo volna 1et beszelgetni esetleg fotozni, a kornyekbeli blogger/fotos kollegakkal.

Instagram