.: üvegnyitás fagyasztással :) :.
About Me
Gyakran látogatott
Cimkék
kirándulás
család
Románia
tájkép
geológia
fotóstúra
örökség
városi
geotechnika
poén
terepezés
munka
környezetvédelem
ovi
600
bánya
eb
Marokkó
Magyarország
Lengyelország
Bulgária
Görögország
Horvátország
Németország
bringa
misztikum
unokatestvér
Kalotaszeg
Prága
Tátra
Törökország
céges
légi
osztály
suli
Archívum
-
►
2022
(25)
- ► szeptember (1)
-
►
2021
(20)
- ► szeptember (3)
-
►
2020
(22)
- ► szeptember (3)
-
►
2019
(23)
- ► szeptember (1)
-
►
2018
(21)
- ► szeptember (3)
-
►
2017
(24)
- ► szeptember (2)
-
►
2016
(14)
- ► szeptember (1)
-
►
2015
(13)
- ► szeptember (1)
-
►
2014
(12)
- ► szeptember (2)
-
►
2013
(17)
- ► szeptember (1)
-
►
2012
(17)
- ► szeptember (1)
-
►
2011
(21)
- ► szeptember (1)
-
►
2010
(53)
- ► szeptember (4)
-
►
2008
(55)
- ► szeptember (9)
-
►
2007
(56)
- ► szeptember (4)
Saját bloglista
-
-
-
Alone5 éve
-
-
-
-
5 megjegyzés:
Íme Eduárd barátunk "nyalós" bora :)))
A technológiát át kell venni, és megfontoltan alkalmazni az utóinjektálásoknál (előtte - utána - közte).
köszi az észrevételt
ezt a javaslatot két oldalról lehet megközelíteni, a szorításokat mindenképp feledtetné, ha az injektáló srácok sensu stricto nyalós borral fokoznák a saját munkakedvük; viszont valószínűleg a bor hőmérsékletét lehetne kis túlzással alapnak venni ehhez a Rheocemhez, talán akkor nem sülne be olyan gyakran :)
Szia Eduard
Mire fel ez a Gergely napi meglepetés?
Lényeg hogy én is el tudnék fogyasztani belőle 1-2 pohárkával. Klassz a kép,
Lehel
Látod, hogy "átverhet a látvány"?
Ebből nem pohárkával kell,hanem kockácskákkal, vagy szilánkocskákkal csak...
És ma megmutattuk, hogy nem is sül be, ha odafigyelsz és pörögsz hozzá!(BeK-17).Oh yeah!
A kép nagyon jó, viszont a borfagyi 5letét ellenzem. A bort fogyasszuk, ne fagyasszuk.
Megjegyzés küldése