Gergely napi meglepetés


.: üvegnyitás fagyasztással :) :.



aeduard

    5 megjegyzés:

    s@só írta...

    Íme Eduárd barátunk "nyalós" bora :)))
    A technológiát át kell venni, és megfontoltan alkalmazni az utóinjektálásoknál (előtte - utána - közte).

    aeduard írta...

    köszi az észrevételt
    ezt a javaslatot két oldalról lehet megközelíteni, a szorításokat mindenképp feledtetné, ha az injektáló srácok sensu stricto nyalós borral fokoznák a saját munkakedvük; viszont valószínűleg a bor hőmérsékletét lehetne kis túlzással alapnak venni ehhez a Rheocemhez, talán akkor nem sülne be olyan gyakran :)

    Vass Lehel írta...

    Szia Eduard

    Mire fel ez a Gergely napi meglepetés?
    Lényeg hogy én is el tudnék fogyasztani belőle 1-2 pohárkával. Klassz a kép,

    Lehel

    s@só írta...

    Látod, hogy "átverhet a látvány"?
    Ebből nem pohárkával kell,hanem kockácskákkal, vagy szilánkocskákkal csak...
    És ma megmutattuk, hogy nem is sül be, ha odafigyelsz és pörögsz hozzá!(BeK-17).Oh yeah!

    Névtelen írta...

    A kép nagyon jó, viszont a borfagyi 5letét ellenzem. A bort fogyasszuk, ne fagyasszuk.

    Instagram