Gergely napi meglepetés


.: üvegnyitás fagyasztással :) :.



aeduard

5 megjegyzés:

s@só írta...

Íme Eduárd barátunk "nyalós" bora :)))
A technológiát át kell venni, és megfontoltan alkalmazni az utóinjektálásoknál (előtte - utána - közte).

aeduard írta...

köszi az észrevételt
ezt a javaslatot két oldalról lehet megközelíteni, a szorításokat mindenképp feledtetné, ha az injektáló srácok sensu stricto nyalós borral fokoznák a saját munkakedvük; viszont valószínűleg a bor hőmérsékletét lehetne kis túlzással alapnak venni ehhez a Rheocemhez, talán akkor nem sülne be olyan gyakran :)

Vass Lehel írta...

Szia Eduard

Mire fel ez a Gergely napi meglepetés?
Lényeg hogy én is el tudnék fogyasztani belőle 1-2 pohárkával. Klassz a kép,

Lehel

s@só írta...

Látod, hogy "átverhet a látvány"?
Ebből nem pohárkával kell,hanem kockácskákkal, vagy szilánkocskákkal csak...
És ma megmutattuk, hogy nem is sül be, ha odafigyelsz és pörögsz hozzá!(BeK-17).Oh yeah!

Névtelen írta...

A kép nagyon jó, viszont a borfagyi 5letét ellenzem. A bort fogyasszuk, ne fagyasszuk.

Instagram