ez is Apáti

.: ezt a legnehezebb látni, szinte nap mint nap :.

.: innen no comment :.

.: ... :.

.: ... :.

.: ... :.

.: ... :.

.: ... :.

:(

aeduard

8 megjegyzés:

Edina írta...

:(((
hogy kerültél oda? miért voltál ott???
miért bántották őket??? :(((

aeduard írta...

Sajnos ebben semmi különös nincs, egyszerű a válasz: vadászat. Mivel én egy vadászház egyik szárnyában lakok, aminek a másik részét pedig vadászok használják, ezért az ilyen látvány gyakori. Tegnap meg gondoltam veszek egy mély levegőt és kimegyek a fotógéppel.

f. l. írta...

A vadászat számomra sem kifejezetten tetszetős dolog, a képeken jól ábárázolod az érzéseidet. Jó értelemben meglepődtem a képsorokon. Amúgy meg nem ítélem el, ha a vadászok gondoskodnak arról, hogy a nehéz, éppen tiltott időszakban a vadaknak enni adnak, ellátják őket. Jó, tudom, hogy hátsószándékkal teszik. Tehát az egyfajta rendszert fenn kell tartani, mert a vadak egy idő után az emberek terményeit teszik tönkre. De a puskából sem szabad sportot csinálni.
Meghatóan hoztad, grat!

Füles írta...

Egy kis vaddisznókolbászt küldhetnél... Nem mondanám, hogy meghoztad az étvágyam hozza, de azt se feledd, hogyha egy őzet 4 farkas szed szét, az se szebb látvány.

csuklanirossz írta...

...s a vaddisznók hallgatnak mert nincs jogi képviseletük.

Szabi írta...

A hangulatot megadtad,..., szeretem a fegyvereket az allatokat, ezert inkabb lovoldoznek rossz emberekre (ha most amerikai lennek mondanam terroristakra) minthogy artatlan allatokra...de sajna ez is egy szorakozas...egy egyesek szerint letszukseglet...

Névtelen írta...

Thanks for the erdekes informacio

Robert Andras írta...

Egyes elmelet szerint a allatok azert rendeltettek, hogy szolgaljak az embert... Nem tudok rola, hogy ez a sportra is ervenyes volna... Mindenkep brutalis ami ott van... :(

Instagram